Veel gestelde vragen over Aphraheals

                                       

Wat je nog meer wilt weten

Hoe lang kan ik een zakje van AH gebruiken?

Je kan het zakje op twee manieren gebruiken en daar hangt het vanaf.

De eerste manier: Gebruik je AH voor een ontstoken piercing? Dan raden we het je aan om het een keer te gebruiken en daarna weg te gooien.
De tweede manier: Gebruik je AH voor de nazorg van een piercing die niet ontstoken is? Dan kan je een oplossing maken van AH en water en deze oplossing voor één week gebruiken.

Kan AH een allergisch reactie veroorzaken?

Zelden veroorzaakt AH een allergische reactie. Het zakje zelf is gemaakt van Abaca, een bananensoort afkomstig uit de Filippijnen. De plant is ook bekend als Manilla-hennep. Daarnaast is de allerbelangrijkste ingrediënt van AH de bloem van zeezout en hier is bijna niemand allergisch voor. Voor meer info, ga naar ons blog.

Hoe lang kan ik een AH zakje gebruiken

AH zakjes zijn voor eenmalig gebruik. De AH-oplossing kan je wel voor een week gebruiken.

Hoe is AH ontstaan?

AH hebben we met de jaren ontwikkeld in onze Amsterdamse studio PiercingsWorks. Voor het hele verhaal ga naar: Het verhaal van AphraHeals.

Kan ik met AH ook puistjes verhelpen?

Natuurlijk, dit middel werkt bijzonder goed tegen puisjes. De beste resultaten krijg je wanneer je de pleister met AH de hele nacht laat inwerken. Je kan het op precies dezelfde manier gebruiken als bij een ontstoken piercing. Meestal wordt het puistje na een nacht helemaal droog en pus-vrij.

Is het normaal dat ik een kriebelige sensatie voel op de plek waar ik AH gebruik?

Ja, het is normaal dat je daar verschillende sensaties voelt onder een pleister met AH. Deze sensaties representeren activiteit, hierdoor komt o.a pus uit je wond.